diumenge, 7 d’abril del 2013

Drac a Sitges

Vista general del drac
Avui ens dirigim cap a un dels pobles més famosos de la costa del Garraf. Avui anem fins a Sitges.

Passejant pels seus carrers, alçant la vista cap als balcons i concretament al carrer Sant Pau, ens podem trobar un drac que subjecte un fanal.

Aquest drac està col·locat sobre d'un mosaic de la Verge de Montserrat, cosa que fa sospitar que la itenció del drac és il·luminar el camí dels creients i espantar els dimonis que puguin rondar per allà.

És una figura de ferro molt simple, on el primer cop de vista potser no l'identificarem amb la forma de drac, però només cal parar una mica d'atenció per adonar-nos-en de les ales i el cap que sobre surten.




Detall del drac
Detall del drac


 
Us deixem l'enllaç per a poder localitzar-lo ràpidament.

Localització del drac

 Volem acabar recordant-vos, com sempre, que si teniu localitzat un drac en la vostre població, feu-li una foto i enviu-nos-la a la direcció de correu: dracs.arreu@gmail.com i el farem sortir en el bloc.






2 comentaris:

  1. Bona nit, m'ha fet gràcia trobar la imatge d'quest drac que veig des del meu bacó. Us deixo el link del meu bloc on explico la història de la casa "del drac" sitgetà!!!

    http://criticartt.blogspot.com.es/2011/05/un-tram-de-carrer-amb-molta-historia-el.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari..... em fa molta il·lusió veure que la cosa rutlla. És força interesant el que expliques en el teu blog...

      Elimina